Най-Добри Индукционни Котлони 2024

Искате да се информирате кои са най-добрите индукционни котлони?

Независимо дали сте гурме готвач или начинаещ, индукционният котлон може да бъде най-добрият ви помощник в кухнята.

За разлика от конвенционалните газови или електрически котлони, при които се използва топлинната проводимост от пламъка или електрическия котлон към съда, при индукционните котлони се използва технологията – магнитна индукция.

При тези уреди, когато поставите съд върху стъклокерамичният индукционен котлон, съдът се нагрява, но котлонът е само топъл на допир. Това е така, защото повърхността отнема остатъчната топлина от съда.

Котлонът никога не се нагорещява до червено, както при електрическите котлони, така че няма опасност храната да загори. Това прави индукционните котлони много по-лесни за почистване.

Едно от най-често срещаните погрешни схващания за индукционната технология е, че трябва да се използват специални или индукционни тигани върху индукционните котлони.

За да работят, съдовете за готвене трябва да са магнитни. Ако магнит залепне за съда, той ще работи. Като пример, чугуненият съд работи много добре на индукция, докато медните и алуминиевите не могат.

За да ви помогнем да откриете най-подходящия за вас индукционен котлон, прекарахме десетки часове в проучване на различни модели, четене на спецификации и мнения на доволни клиенти. Резултатът е нашият списък с 10-те най-добри индукционни котлони, отбелязани в таблицата по-долу.

най-добри индукционни котлони

Най-добри индукционни котлони 2024

Bestreviews
Logo