Често задавани въпроси

Каква е целта на BestReviews.BG? Защо го създадохте?

Мисията на BestReviews.BG е да създаде най-добрите продуктови ревюта. Стремим се да помогнем на нашите читатели да вземат по-интелигентни и по-информирани решения за покупка. Ако сме си свършили работата добре, читателите ни могат да разчитат на нашите ревюта, за да им помогнат да изберат правилния продукт за техните нужди и бюджет. Научете повече в нашата страница За нас.

Плащат ли ви компаниите, за да правите ревюта на техните продукти?

Не, никога не получаваме заплащане от компаниите за това, че правим ревюта на техните продукти. Не приемаме безплатни продукти от компаниите и се противопоставяме на идеята за спонсорирано от производителя съдържание. Нашата цел е да служим на читателите си и затова използваме бизнес модел, който ни позволява да съобразим интересите си с тези на нашите читатели. За тази цел не приемаме реклами в сайта и не приемаме платени препоръки за продукти.

Как печелите пари?

Приходите за финансиране на BestReviews.BG идват от подкрепата на читатели като вас. Ето как читателите финансират нашата работа:

Връзки към сайтовете на онлайн търговците на разглежданите продукти. Ако кликнете върху линк на търговец на дребно в нашия сайт и направите покупка, търговецът на дребно ще внесе част от продажбата, за да подпомогне този сайт. Това няма да ви струва нищо допълнително и е прост начин да ни помогнете да финансираме нашите продуктиви ревюта. Благодарим!

Как избирате това, за което да направите ревю?

Разглеждаме стотици продукти, за да определим най-добрите претенденти във всяка категория. За да ограничим крайния набор от продукти, които сравняваме един до друг, разчитаме на няколко фактора. Първо, вземаме предвид колективните препоръки и опита на нашите редактори на ревюта. След това провеждаме проучвания: разглеждаме много внимателно потребителските мнения за продуктите, събираме отзиви от персонала на магазините за продажба на дребно и разговаряме с експерти от бранша.

Как мога да се свържа с вас?

Най-лесно можете да се свържете с нас, като ни изпратите имейл или ни пишете на нашата страница за контакти.

Bestreviews
Logo