Най-Добри Климатици Мицубиши 2023

Искате да разберете кои са най-добрите климатици Мицубиши за 2022?

Mitsubishi Electric открива своето производство на оборудване за отопление, вентилация и климатизация през 1980 г. и оттогава разширява дейността си и разработва нови авангардни технологии.

Днес тя се счита за една от водещите компании в бранша и предлага широка гама от ефективни климатици, които са идеални, както за дома, така и за офиса.

Въпреки това, при наличието на толкова много различни модели, изборът на подходящ климатик от този клас не е никак лесен.

За да ви помогнем при вземането на решение подготвихме това ръководство, което включва прегледи на някои от най-добрите модели, предлагани от Mitsubishi. Да започнем!

най-добри климатици мицубиши

Най-добри климатици Мицубиши

RANK PICTURE NAME RATING SHOPS
#1
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-FH25VE/MUZ-FH25VE, 9 000 BTU, Клас А+++/А+++, 20 dB
9.9
#2
Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-HR35VF/MUZ-HR35VF, 12 000 BTU, Клас А++/А+, 22 dB, Фреон R32
9.8
#3
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-FH50VE/MUZ-FH50VE, 18 000 BTU, Клас А++/А++, 25 dB
9.7
#4
Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-AP35VGK/MUZ-AP35VG, 12 000 BTU, Клас А+++/А++, 19 dB, Фреон R32
9.6
#5
Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-HR25VF-MUZ-HR25VF
9.5
#6
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN25VGW/MUZ-LN25VG Natural White, 9 000 BTU, Клас А+++/А+++, 19 dB, Фреон R32
9.5
#7
Климатик Mitsubishi Electric MSZ-HR35VF 12000 BTU, Клас A++, Филтър против прах, Функция Econo Cool, Бял
9.4
#8
Инверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-AP50VGK/MUZ-AP50VG, 18 000 BTU, Клас А++/А++, 28 dB, Фреон R32
9.4
#9
Климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN35VGW/MUZ-LN35VG 12000 BTU, Клас А+++, бял
9.4
#10
Хиперинверторен климатик Mitsubishi Electric MSZ-LN35VGB/MUZ-LN35VG, Onix Black, 12 000 BTU, Клас А+++/А+++, 19 dB, Фреон R32
9.3

Как Mitsubishi се сравнява с конкуренцията?

Mitsubishi предлага продукти от най-високия клас, проектирани с иновативни функции, които просто няма да намерите в други модели. Всички устройства са съобразени със стандарта „Mitsubishi Electric Quality“ и гарантират ефективност, издръжливост и висок комфорт. Компанията се отличава от конкурентите си в няколко различни области, а именно:

Ефективност

Повечето климатици Мицубиши имат сертификат Energy Star. Те консумират по-малко електроенергия в сравнение с други продукти с ниска ефективност и спомагат за намаляване на разходите за енергия, което ги прави и изключително екологични.

Иновации

Изправена пред предизвикателството да разработи климатични системи, които да осигуряват изключителна производителност при всички различни климатични условия, които се срещат в Япония, Mitsubishi разработи невероятно сложни и същевременно издръжливи продукти и системи, които могат да се използват при почти всички естествени климатични условия, които се срещат на земята.

Mitsubishi е и една от малкото компании, които продават инверторни термопомпи. Тези термопомпи използват инвертори, за да произвеждат топлината, необходима за ефективно отопление на помещението. Освен това те работят безупречно при минусови температури, което прави термопомпата използваема целогодишно при почти всеки климат.

Качество на въздуха

Цялото ОВК оборудване на Mitsubishi е проектирано с два отделни филтъра за осигуряване на по-чист въздух. Тази всеобхватна и усъвършенствана технология за филтриране осигурява по-добро качество на въздуха в дома ви, създавайки по-безопасна и здравословна среда.

Шум

Цялото ОВК оборудване е проектирано така, че да осигурява безшумна работа. Вътрешните тела разполагат с нискоскоростни вентилатори, които работят много по-тихо от високоскоростните вентилатори, които се срещат в други модели.

Равномерно и ефективно разпределение на температурата

Ефективната охладителна система на Mitsubishi позволява всяко пространство лесно да се изпълни с хладен и чист въздух. Широкото и дълго изхвърляне на въздуха на марката достига до 12 метра, достигайки до всички ъгли на всяко пространство.

Лесно управление и поддръжка

Като основен производител на едни от най-продаваните климатици в света, вече не е изненада, че Mitsubishi е известна с климатици, които са лесни за експлоатация и поддръжка. Това означава, че почти всеки в едно домакинство или офис може сам да се наслади на охлаждането!

Премиум качество на продуктите

Поради високата си цена клиентите на Mitsubishi могат да очакват климатик, който ще издържи години и дори десетилетия на умерена до тежка употреба. Климатикът винаги е голяма инвестиция, така че не би навредило да похарчите малко пари, за да получите най-доброто от най-доброто.

Усъвършенствана система за пречистване на въздуха

Всички климатици на Mitsubishi са снабдени с усъвършенствана система за пречистване на въздуха, която филтрира и отстранява праховите частици от въздуха. Това позволява на уреда да осигурява хладно, чисто и ефективно охлаждане във всяко пространство. Намаляват се и рисковете за здравето, свързани с мръсните въздушни филтри, като дихателни пристъпи и проблеми с алергиите.

Инверторен или неинверторен климатик

Инверторното устройство е идеално, ако възнамерявате да използвате климатика си редовно в затворена среда, например в спалнята. Помислете за закупуване на устройството, ако често се събуждате посред нощ, защото е твърде студено. Инверторният климатик е универсален заради способността си да забавя или ускорява, за да осигури по-добър контрол на температурата.

Устройството без инвертор се изключва напълно след достигане на желаната температура и се включва отново, когато е топло. Обикновено можете да чуете шум от честата работа „старт-стоп“. Неинверторният климатик е с фиксирана скорост и мощност, което може да доведе до ненужно потребление на енергия и висока сметка за електроенергия.

Заключение

Когато става въпрос за най-добрия климатик в света, Mitsubishi определено е в челните места. Климатиците на Mitsubishi са не само високоефективни, издръжливи и модерни, но клиентите могат да получат и обещание за качество, което може да продължи години и десетилетия. Казано накратко, изборът на климатик Mitsubishi винаги е добра идея и чудесно предложение за вашите пари.

Bestreviews
Logo