Най-Добри Самобръсначки Philips 2024

Искате да се информирате кои са най-добрите самобръсначки Philips?

Philips, име, което е синоним на иновация и качество, заема важна позиция в сферата на електрическите самобръсначки. С разнообразната си гама, отговаряща на различни нужди и бюджети, изборът на най-добрата самобръсначка Philips може да се окаже трудна задача.

За да ви помогнем да откриете най-подходящата за вас самобръсначка Philips, прекарахме десетки часове в проучване на различни модели, четене на спецификации и мнения на доволни клиенти. Резултатът е нашият списък с 10-те най-добри самобръсначки Philips, отбелязани в таблицата по-долу.

най-добри самобръсначки Philips

Най-добри самобръсначки Philips 2024

Серии самобръсначки Philips

Philips категоризира своите самобръсначки в различни серии, всяка от които предлага специфични функции и е насочена към различни предпочитания за бръснене:

 • Серия 1000: Самобръсначки от начално ниво с акцент върху достъпността и основната функционалност.
 • Серия 2000: Достъпни модели с повишен комфорт и възможност за мокро/сухо бръснене.
 • Серия 3000: Електрически самобръсначки от среден клас, предлагащи повече ножчета, гъвкави глави и мокро/сухо бръснене.
 • Серия 5000: Универсални самобръсначки с усъвършенствани функции като приставки за подстригване и цифрови дисплеи.
 • Серия 7000: Самобръсначки от висок клас с мощни мотори, мултифлексни глави и технология за успокояване на кожата.
 • Серия 9000: Висококачествени самобръсначки с най-съвременна технология, персонализирани настройки и луксозен дизайн.

Самобръсначки Philips с фолио и ротационни самобръсначки

Philips предлага както фолийни, така и ротационни самобръсначки, всяка от които отговаря на различни предпочитания:

 • Самобръсначки с фолио: Идеални за чувствителна кожа и за постигане на невероятно бръснене. Модели като S9000 Prestige и S5579/31 се отличават с тънки фолиа и осцилиращи ножчета за гладко и без дразнене преживяване.
 • Ротационни самобръсначки: Подходящи за всички видове брада, включително и за груба коса. Модели като S7510/32 и S5535/37 разполагат с многопосочни глави, които се адаптират към контурите на лицето за удобно бръснене.

Функции, които трябва да вземете предвид, когато купувате самобръсначка Philips

Освен серията и типа, обърнете внимание на специфичните характеристики, които отговарят на вашите нужди:

 • Чувствителност на кожата: Ако имате чувствителна кожа, потърсете хипоалергенни материали, успокояващи кожата функции като прецизния тример SmartClick и регулируемата интензивност на бръснене в модели като S9000 Prestige и S7794/33.
 • Вид на брадата: За груба или гъста брада може да са необходими по-мощни двигатели и няколко остриета. Обмислете модели като S9985/84 и S7510/32 с мощни двигатели и допълнителни остриета.
 • Удобство: Функции като системи за самопочистване (S9000 Prestige), заключване при пътуване (S5579/31) и дълъг живот на батерията (S7887/82) увеличават удобството.
 • Бюджет: Philips се грижи за различни бюджети. Самобръсначките от начално ниво, като S1151/40, са бюджетни, докато премиум моделите, като S9000 Prestige, предлагат върхови функции на по-висока цена.

Популярни модели самобръсначки Philips

Висок клас

 • S9000 Prestige: Тази висококачествена самобръсначка разполага с усъвършенствани функции като ножчета NanoTech, сензор SkinIQ и персонализиран план за бръснене. Идеална е за тези, които търсят максимален комфорт и плътно бръснене.
 • Серия S7000: Мощните двигатели, многофункционалните глави и технологията за успокояване на кожата правят тази серия добър избор за различни типове брада и чувствителна кожа. Популярните модели включват S7887/82 и S7510/32.

Среден клас

 • Серия S5000: Тази серия предлага мокро/сухо бръснене, приставки за подстригване и цифрови дисплеи. Модели като S5579/31 и S5535/37 са подходящи за различни типове брада и лични предпочитания.
 • Серия S3000: Повече остриета и гъвкави глави повишават нивото на тази серия в сравнение с вариантите от начално ниво. Обмислете S3212/82 за мокро/сухо бръснене или S3505/12 за достъпна цена.

Начално ниво

 • Серия S2000: Повишеният комфорт и възможността за мокро/сухо бръснене правят тази серия идеална за начинаещи. Моделът S2333/52 предлага добро съотношение цена-качество.

Често задавани въпроси за самобръсначки Philips

Подходящи ли са самобръсначките Philips за чувствителна кожа?

Да, самобръсначките Philips са проектирани с усъвършенствани технологии, като пръстени ComfortGlide, нежни прецизни ножчета и технология SkinGlide, които помагат да се сведат до минимум дразненето на кожата и дискомфортът, което ги прави подходящи за хора с чувствителна кожа.

Мога ли да използвам самобръсначките Philips както за сухо, така и за мокро бръснене?

Много самобръсначки Philips, като например тези от сериите Norelco 9000 и 7000, са проектирани както за мокро, така и за сухо бръснене, което осигурява гъвкавост и удобство. Важно е обаче да проверите спецификациите на конкретния модел, за да се уверите в съвместимостта.

Колко време е необходимо за зареждане на самобръсначка Philips?

Времето за зареждане на самобръсначките Philips варира в зависимост от модела и капацитета на батерията. Средно повечето самобръсначки Philips се нуждаят от 1 до 2 часа за пълно зареждане, което осигурява достатъчно енергия за многобройни сесии на бръснене.

Мога ли да използвам самобръсначки Philips под душа?

Повечето самобръсначки Philips са предназначени за мокра и суха употреба, което означава, че могат безопасно да се използват под душа с вода, крем за бръснене или гел. Важно е обаче да проверите степента на водоустойчивост на конкретния модел, за да се уверите, че е подходящ за мокро бръснене.

Bestreviews
Logo