Най-Добри OLED Телевизори 2023

Искате да се информирате кои са най-добрите OLED телевизори?

OLED телевизорите са едни от най-добрите модели, които се предлагат днес, те притежават изключителен контраст, перфектни цветове и черно, което не се влияе от светлината.

Това се дължи на факта, че пикселите в OLED телевизорите генерират собствена светлина, която е много по-контролируема от подсветката, необходима при LED телевизорите.

Между различните OLED телевизори има съществени разлики. Цената е една от тях, разбира се, но има и разлики в панелите, процесорите, смарт функциите, както и в съвместимостта им със стандартите HDR, конзолите за игри и съраунд звука.

Производството на OLED телевизори е сравнително сложно и значително по-скъпо от телевизорите с LED дисплеи и затова и цените им са по-високи, но качеството, което предлагат си заслужава.

За да ви помогнем да откриете най-подходящия за вас OLED телевизор, прекарахме десетки часове в проучване на различни модели, четене на спецификации и мнения на доволни клиенти. Резултатът е нашият списък с 10-те най-добри OLED телевизори, отбелязани в таблицата по-долу.

най-добри oled телевизори

Най-добри OLED телевизори 2023

Bestreviews
Logo